Cautare

794 de rezultate pentru "regizori americani" (2.59 secunde)
Peste 3.000 de militari americani si zeci de mii de irakieni au fost ucisi de la inceputul invaziei din Irak, in 2003.
Masurile de securitate au fost de asemenea intensificate dupa un atac de amploare comis in urma cu o saptamana impotriva unor militari americani care se aflau in sediul unor institutii din aceasta provincie.
Rezervele Federale americane au trimis sume record de peste patru miliarde de dolari la Bagdad, la bordul unor avioane militare, cu putin inainte ca Statele Unite sa predea securitatea autoritatilor irakiene, au declarat o serie de politicieni.
Senatorul liberal Adrian Cioroianu a declarat intr-o emisiune televizata ca politica externa a Romaniei se afla intr-un moment delicat, din cauza ca tara noastra este suspectata de americani de proeuropenism, iar de europeni ca face politica SUA.
Aceasta comisie parlamentara de ancheta pentru suspendarea presedintelui va fi o adevarata comisie Watergate, crede Geoana, iar lucrurile pe care le va scoate la iveala vor duce la prabusirea in sondaje a presedintelui, la fel cum s-a intamplat in cazul celor doi presedinti americani care au trecut prin procedura de demitere:
"Vom da dovada de flexibilitate, vom face tot ce putem pentru a ne adapta la conditiile din teren, vom realiza toate schimbarile necesare pentru a indeplini misiunea si vreau sa stiti ca poporul american nu doreste si nu va sustine o politica de retragere", a declarat el, in fata soldatilor americani de la baza aeriana Anderson.
Angajatii firmei au fost instruiti de americani pe aceasta tema si sint oameni priceputi", a declarat edilul sef al urbei.
"O dovada a relatiilor bune cu chinezii sunt, daca vreti, si bancurile pozitive pe care noi le facem la adresa lor, asta spre deosebire de cele cu rusi sau americani", a apreciat Gelil Eserghep.
"Basescu asteapta ordinele de la stapanii lui americani" Tot despre o diversiune a vorbit si deputatul PRM Gelil Eserghep: "Este o usoara diversiune.
NATO considera ca aceste acorduri nu intra in sfera CFE, tinand cont de efectivele reduse implicate - cateva mii sau chiar numai cateva sute de militari americani si echipamente prepozitionate, aflate la dispozitia acestora.
Deja este un handicap si, in pofida activitatii foarte sustinute a ambasadei, lipsa unui ambasador de aproape un an de se simte si este un lucru de neinteles pentru partenerii americani", a declarat Geoana in Statele Unite.
Deja este un handicap si, in pofida activitatii foarte sustinute a ambasadei, lipsa unui ambasador de aproape un an de se simte si este un lucru de neinteles pentru partenerii americani", a declarat Geoana in Statele Unite.
Deja este un handicap si, in pofida activitatii foarte sustinute a ambasadei, lipsa unui ambasador de aproape un an de se simte si este un lucru de neinteles pentru partenerii americani", a declarat Geoana in Statele Unite.
"Vizita în Rusia a secretarului american al apararii, Robert Gates, si a secretarului de stat Condoleezza Rice a aratat ca partenerii nostri americani se gândesc la masuri pentru sporirea încrederii si a transparentei, iar aceasta activitate va continua", a spus Putin.Pe de alta parte, presedintele rus a pledat în fata liderilor NATO pentru scoaterea Iranului din izolare.
In vreme ce UE si-a trimis emisari, printre care si pe presedintele Frantei, pentru a incerca oprirea conflictelor, oficialii americani acuza Rusia ca a planificat invazia Georgiei.
luni) am avut concurs pentru ocuparea functiei de administrator unic, sau city-manager cum se cheama la americani. A participat un singur candidat, Florin Popa.
Geoana a aratat ca in Romania a existat un program pilot pus la punct de americani, echipat cu un sistem de cartografiere prin satelit, care masura nivelul panzei freatice.
"Saptamana trecuta, la Primarie s-a prezentat un grup de investitori americani care doreau sa construiasca in oras o unitate de productie de echipamente medicale.
Tranzitia, care a devenit de-a lungul timpului tot mai reglementata, de la primul transfer de putere dintre George Washington si John Adams în 1797, promite sa fie delicata, din cauza crizei exceptionale care afecteaza Statele Unite si pentru ca peste 150.000 de soldati americani se afla în teatre de operatiuni din strainatate."Doar în 1933 a mai avut loc o tranzitie atât de dificila ca aceasta", subliniaza Darrell West, director de studii despre guvernare la Brookings Institution, referindu-se la venirea la putere a lui Franklin D.
De fapt, Paul Magheru a facut referire la americani. Recent revenit din SUA, unde a fost in calitate de observator al Romaniei la alegerile prezidentiale, Paul Magheru le-a cerut peremistilor sa copieze modelul american de a face politica.
google-analytics.com